Sari la conținut

Returnare

Pentru returnarea unui produs te rugam sa ai in vedere urmatoarele:

Solicitarile pentru Returnare se solutioneaza in termen de 7-14 zile calendaristice.
- Produsele folosite nu se pot returna
- sa nu prezinte semne de uzura de nicio natura
- toate accesoriile produsului sa fie prezente
- sa instiinteze in termen de 14 zile de la data primirii produsului intentia de returnare
- sa ambaleze produsul corespunzator incat sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului
- ne rezervam dreptul de a nu ridica coletele care prezinta semne de accidentare, lovire, deteriorare a ambalajului pe parcursul transportului

- vom analiza starea produsului apoi vom actiona in consecinta dupa cum urmeaza: daca nu sunt indeplinite criteriile de integritate a produsului ne rezervam dreptul de a evalua costul de rambursare catre client.

*Nota- Articolele sunt comercializate in scopuri clar definite si nu pentru a oferi sansa utilizatorului de a le folosi sub forma de imprumut 

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul deteriorat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca te gandesti sa returnezi un produs, te rugam să iei aceasta decizie inainte de a-l deschide/desigila/utiliza.

Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a iti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.